Vårt vårdutbud

Min Doktor Vårdcentral Emporia är en modern vårdcentral där du som patient alltid står i centrum. Vår erfarna personal kombinerar traditionell primärvård med ny teknik för att ge dig som patient bästa möjliga primärvård. Tillsammans har vi en gedigen erfarenhet och all den specialistkompetens som behövs på en vårdcentral och kan ge dig som patient en bred och säker vård på uppdrag av Region Skåne.

Utöver själva vårdcentralen har du som listad patient tillgång till våra vård- och vaccinationsmottagningar och den digitala tjänsten som är öppen dygnet runt. Allt i ett!

Vård- och vaccinationsmottagning

I anslutning till vårdcentralen på Emporia finns också en av våra vård- och vaccinationsmottagningar. Där får du hjälp med vanliga sjukdomar och hälsoproblem, hälsokontroller, blodtrycksmätning och vaccinationer. Mottagningarna bemannas av erfarna sjuksköterskor. Läkare och specialister finns alltid tillgängliga på länk för att ställa diagnos, besluta om behandling och vid behov förskriva recept. 

Vård online

I vår app och på mindoktor.se kan du få snabb hjälp av specialistläkare, barnmorskor, fysioterapeuter, psykologer och sjuksköterskor. Var du än är, dygnet runt. Utan att boka tid!