Om oss

Min Doktor Vårdcentral Emporia är en modern vårdcentral där du som patient alltid står i centrum. Vår erfarna personal kombinerar traditionell primärvård med ny teknik för att ge dig som patient bästa möjliga primärvård. Tillsammans har vi en gedigen erfarenhet och all den specialistkompetens som behövs på en vårdcentral och kan ge dig som patient en bred och säker vård på uppdrag av Region Skåne.

Vi är en liten vårdcentral som tror på en nära kontakt med våra patienter. Vi har mycket god tillgänglighet för en medicinska bedömning både till sjuksköterska och läkare. Kort och gott: hos oss får du alltid hjälp snabbt.

Utöver själva vårdcentralen har du som listad patient tillgång till våra vård- och vaccinationsmottagningar och den digitala tjänsten som är öppen dygnet runt.

Läs mer om vårt vårdutbud här.

På Min Doktor Vårdcentral Emporia arbetar bland annat specialistläkare inom allmänmedicin, distriktssköterskor samt legitimerade sjuksköterskor (bland annat rehabkoordinator, vaccinationsansvarig och diabetesansvarig). Utöver det arbetar undersköterskor, medicinsk sekreterare samt värdar på vårdcentralen.

Vårdcentralen ägs och drivs sedan juni 2021 av Min Doktor. Styrelsen för Min Doktor Vårdcentral Emporia (E-vård MinDoktor.se Sverige AB, 556985-9654) består av ordförande Jonas Vig samt suppleanterna Petter Renberg och Diana Melander. Verksamhetschef för Min Doktor Vårdcentral Emporia är Camilla Kanevad. Biträdande verksamhetschef är Eva Liljenström. Vår finansiella information hittar du på allabolag.se

Min Doktor har, utöver vårdcentralen på Emporia i Malmö, även en vårdcentral i Nyköping, ett tjugotal fysiska sjuksköterskemottagningar från Umeå i norr till Malmö i söder och erbjuder digitala vårdbesök dygnet runt på mindoktor.se. Där finns barnmorskor, specialistläkare, psykologer, sjukgymnaster och sjuksköterskor som chattar med patienten för att ställa diagnos och förskriva behandling. 

Min Doktors vision och uppdrag

Vår vision: Ett välmående samhälle där god hälsa och vård alltid finns nära till hands.

Vår mission: Ta vården närmare folket och folket närmare vården.

Vårt uppdrag: Enkel och snabb tillgång till god hälsa och vård, på dina villkor.

Kontakt

Verksamhetschef Camilla Kanevad