Om oss

Vårt vårdutbud

Min Doktor Vårdcentral Emporia är en modern vårdcentral där du som patient alltid står i centrum. Vår erfarna personal kombinerar traditionell primärvård med ny teknik för att ge dig som patient bästa möjliga primärvård. Tillsammans har vi en gedigen erfarenhet och all den specialistkompetens som behövs på en vårdcentral och kan ge dig som patient en bred och säker vård på uppdrag av Region Skåne.

Utöver själva vårdcentralen har du som listad patient tillgång till våra vård- och vaccinationsmottagningar och den digitala tjänsten som är öppen dygnet runt. Allt i ett!

Vård- och vaccinationsmottagning

När vår vårdcentral på Emporia har stängt, håller vår vård- och vaccinationsmottagning öppet lite till. Där får du hjälp med vanliga sjukdomar och hälsoproblem, hälsokontroller, blodtrycksmätning och vaccinationer. Mottagningarna bemannas av erfarna sjuksköterskor. Läkare och specialister finns alltid tillgängliga på länk för att ställa diagnos, besluta om behandling och vid behov förskriva recept. 

Min Doktor har ett tjugotal vård- och vaccinationsmottagningar över hela landet. Läs mer om våra vård- och vaccinationsmottagningar

Vård online

I vår app och på mindoktor.se kan du få snabb hjälp av specialistläkare, barnmorskor, fysioterapeuter, psykologer och sjuksköterskor. Var du än är, dygnet runt. Utan att boka tid!

Om oss

Vårdcentralen ägs och drivs sedan juni 2021 av Min Doktor. I styrelsen för Min Doktor Vårdcentral Emporia (E-vård MinDoktor.se Sverige AB, 556985-9654) sitter Jonas Vig och Olof Fredricson. Verksamhetsansvarig för Min Doktor Sverige är Carina Nordqvist Falk och verksamhetschef för Min Doktor Vårdcentral Emporia är Camilla Kanevad.

Min Doktor har, utöver vårdcentralen på Emporia i Malmö, även en vårdcentral i Nyköping, ett tjugotal fysiska sjuksköterskemottagningar från Umeå i norr till Malmö i söder och erbjuder digitala vårdbesök dygnet runt på mindoktor.se. Där finns barnmorskor, specialistläkare, psykologer, sjukgymnaster och sjuksköterskor som chattar med patienten för att ställa diagnos och förskriva behandling. Under sommaren 2021 hade Min Doktor även ett tiotal temporära sommarkliniker på mindre orter i Sverige.

Min Doktors vision och uppdrag

Vår vision: Ett välmående samhälle där god hälsa och vård alltid finns nära till hands.

Vår mission: Ta vården närmare folket och folket närmare vården.

Vårt uppdrag: Enkel och snabb tillgång till god hälsa och vård, på dina villkor.